Winter Acts - Activiteiten en Traktaties

Warme Chocolademelk Kraam

De koude dagen komen er weer aan. Wat is er fijner dan een warme kop chocolademelk tijdens een gezellig evenement? Wij verhuren echte authentieke chocolademelk kramen inclusief alle benodigdheden. Uiteraard wordt de chocolademelk uitgeschonken door één van onze winterse typetjes! In één oogopslag een fantastische warme winterse uitstraling!

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.
Warme Chocomelk

Glühwein/Snert Uitdeel Terras

De winter is in aantocht! Tijd voor een gezellig sfeertje! De schaatsen komen weer tevoorschijn en iedereen is goed aangekleed tegen de kou. Een warme versnapering tijdens deze dagen mag haast niet ontbreken! Wat dacht u van een authentieke Koek & Zopie kraam inclusief warme verse erwtensoep of heerlijke glühwein. Dat kunt u bij ons huren! Een prachtig gedecoreerde kraam, een vriendelijke glimlach en een warme versnapering tijdens koude dagen zijn de ingrediënten voor deze winterse publiekstrekker.

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.
Gluhwein Kraam

Poffertjes Kraam

Heerlijke poffertjes voor iedereen! Zoekt u een oud ambachtelijke poffertjeskraam? Wij hebben hem!
De uitstraling van deze poffertjeskraam is fantastisch, de kok heeft een vrolijke glimlach voor iedereen en het publiek kan gratis onbeperkt genieten van de lekkerste poffertjes. Dé toevoeging op ieder winters feest!

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.
Poffertjes Kraam

IJskoning & -Koningin

Stelt u zich het volgende eens voor: U bent in een winkelcentrum of winters evenement en plotseling wordt uw blik gevangen door de overweldigende uitstraling van onze IJskoning en zijn oogverblindende koningin. Wat een verrassing! Dit duo heeft voor iedereen een vriendelijk woord en delen ook nog heerlijke lekkernijen uit. Ze zien er misschien wel ijzig uit, maar dragen iedereen een warm hart toe. Een geweldige act!

Meer informatie of meteen boeken? klik hier

I Jskoning

Knuffel Sneeuwpop

Voor de kleintjes onder ons is dit een fantastische belevenis. De grootste sneeuwpop die ze ooit gezien hebben. En hij kan niet alleen lopen, hij geeft ook handjes en doet winterdansjes met iedereen. Je kunt zelfs met hem knuffelen en op de foto! De enige sneeuwpop die niet koud is maar warm en zacht!

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.
Sneeuwpop

Dickens Band

In de winterperiode is dit sfeervolle Dixieland Dickens Orkest een warme bijdrage aan uw kerstmarkt, winterfair of kerstevenement. Uiteraard speelt het dixielandorkest het speciale winter repertoire. Deze dixielandband fleurt ieder jaar menig feest op. De prachtige kleding en kerstliederen brengen u onherroepelijk terug naar de wintersfeer van weleer!

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.

Dickens Band

Ski Simulator

Een spannend spel spelen? Dat doe je met onze levensechte skisimulator. Afdaling, slalom, beginners, gevorderden en expert. De vele instellingen zijn per spel te activeren. De ski’s waarop de deelnemers staan en de bewegingen die men moet maken om een bocht om te gaan zijn levensecht. Tijdscore in beeld en de snelste tijd wint!

Klik hier voor meer informatie, prijzen en boekingen.

Verhuur Ski Simulator

Zoektermen: Winter Entertainment Acts Attracties Traktaties