Winkelcentrumpromotie Showcases

Winkelcentrum Buytenwegh in Zoetermeer - Sfeer & Beleving

Wijkwinkelcentrum Buytenwegh in Zoetermeer telt zo’n 30 winkels voor de dagelijkse boodschappen, persoonlijke verzorgingsproducten, maar ook een fietsenzaak en een dierenwinkel.

1,2..8 zorgt in opdracht van de winkeliersvereniging voor sfeer en beleving in het winkelgebied. Op de bekende themadagen brengen wij muziek, acts en acties. Deze zomer is er een geweldige spaaractie waarbij de consumenten kans maken op een geweldige reis, boodschappenpakketten en waardebonnen. Uiteraard een spetterende prijsuitreiking tot slot van deze actie.
En alle foto’s kunnen een dag later door de consumenten worden gedownload op de website van www.winkelcentrum-buytenwegh.nl.

1,2..8 organiseert en verzorgt van A tot Z. Op deze manier kunnen de winkeliers zich richten op hun eigen zaken

Winkelcentrumpromotie Showcase Buytenwegh

Digitale Winkelcentrum Promotie voor winkelcentrum Smaragdplein

Winkelcentrum Smaragdplein is al ruim 50 jaar een begrip in Utrecht.
Door teruglopende bezoekersaantallen is de winkeliersvereniging met 1,2..8 een promotiecampagne gestart. Er is een website de lucht in gegaan en een Facebookactie gelanceerd. Neem eens een kijkje op Facebookpagina van het Smaragdplein.

Binnen 4 maanden zijn er al duizenden potentiële klanten bereikt met advertenties, maar ook verwend met gratis gifts en waardebonnen.
Hiernaast is het winkelgebied aangepakt met nieuwe bloembakken, peukentegels en binnenkort een fantastische lichtreclame aan de wegzijde van het centrum. Hierbij begeleidt 1,2..8 in de vergunning- en subsidieaanvragen. En met succes!

Winkelcentrumpromotie Showcase Smaragdplein

Winkelcentrum De Batau promoot

Winkelcentrum Muntplein in de volksmond van Nieuwegein. Vanaf 2013 draait de Facebookpromotie op volle toeren. Tienduizenden personen zijn inmiddels bereikt via een gespecialiseerde campagne. Maar dit is niet alles, want de winkeliers willen hun klanten belonen. Acties waarbij waardebonnen, versnaperingen en gifts worden uitgedeeld worden regelmatig verzorgd.

Alle acties worden versterkt door promotie met flyers, posters en banieren. Uiteraard door 1,2..8 verzorgt in de huisstijl van winkelcentrum De Batau. Klik hier voor de Batau Facebookpagina.

Winkelcentrumpromotie Showcase De Batau

Beleving in winkelcentrum Groenhof te Amstelveen

Winkelcentrum Groenhof is in Amstelveen het tweede centrum van de stad. 1,2..8 zorgt in opdracht van de winkeliersvereniging voor sfeer en beleving in het winkelgebied.

Deze zomer is er een geweldige spaaractie waarbij de consumenten kans maken op een geweldige reis, boodschappenpakketten en waardebonnen. Uiteraard een spetterende prijsuitreiking tot slot van deze actie. En alle foto’s kunnen een dag later door de consumenten worden gedownload op de website van www.groenhof.nl.

1,2..8 organiseert en verzorgt alles compleet. Ook hier kunnen de winkeliers zich richten op hun eigen zaken.

Winkelcentrumpromotie Showcase Groenhof