Showcases Entertainment

KidZcity Utrecht

1,2..8 vult al meer dan 13 jaar de clownerie en kindershows in bij indoor-speelparadijs KidZcity in Utrecht. Net als KidZcity brengt 1,2..8 altijd weer iets nieuws en origineels op de planken. Een creatieve samenwerking dus, die met plezier wordt voortgezet!
Dus kom iedere zaterdag kijken en genieten van 1 van onze clowns/entertainers. Of vier je kinderfeest in KidZcity, kijk op www.kidZcity.nl

Winkelcentrum Cityplaza, Stadscentrum  Nieuwegein

Voor winkelcentrum Cityplaza Nieuwegein verzorgt 1,2..8 al jaren lang zeer veel entertainment-opdrachten. O.a. de grote Sinterklaasintocht in 'de kuil', de Kerstparade door het hele winkelcentrum, kinderactiviteiten op het nieuwe marktplein en meer..., . Mede dankzij 1,2..8 Entertainment bruist het winkelcentrum waar duizenden mensen -jong én oud- van genieten!

Sinterklaas 128 EntertainmentOverkapping Verhuur

Sinterklaas shows - Kindershow tijdens Sinterklaasfeest - Sinterklaas - Piet

De Sinterklaasperiode is één van de drukste periode van het jaar voor ons bedrijf. Tientallen bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen boeken Sinterklaasshows, Sinterklaaszittingen, Zwarte Pieten en/of de enige echte Sinterklaas.

Er is een een speciaal label in het leven geroepen om alle Sinterklaas gerelateerde producten aan te bieden; www.SuperSintShow.nl

Met een Sinterklaas van 1,2..8 is het sinterklaasfeest compleet! Kijk op Sinterklaasshows voor alle mogelijkheden!


Een greep uit onze tevreden Super Sint Show klanten: Aviko, Hollindia Nieuwegein, Nestle Oil, Rabobank, Alabastine, Honac, Getronics, Fabory, Eurofiber, Miele Vianen, Toyota, Volvo, Eurosystems, Zeelandia, Ziekenhuis Alkmaar, Velux de Meern, Mitros Utrecht en vele anderen.

Studio 100 uit Belgie

In opdracht van Studio 100 (ondermeer bekend van K3, Mega Mindy en Bumba) verzorgt 1,2..8 tientallen shows in Plopsaland te Coevorden. Het concept van Studio 100 in samenwerking met de professionele artiesten van 1,2..8 staat garant voor topentertainment!

Themafeesten en FeestEntertainers

1,2..8 verzorgt al jaren de programmering en artiesteninvulling voor themafeesten op verschillende feestlocaties: van muzikale ontvangst tot podiumshows en DJ. Populaire feesten zijn bijvoorbeeld het Oostenrijks Gelach, het Piratenfeest, het Moordiner, Helemaal Holland en de Avond van de Gekken.

Boekingen hiervoor gaan ook via onze feestlocaties en zalencentra! Wilt u weten waar u een themafeest kunt boeken? Als u contact met ons opneemt, vertellen we u er graag meer over.

Clowns en kindershows in heel Nederland!

Clowns en kindershows van 1,2..8 zijn in de afgelopen jaren geboekt in het hele land en zelfs daar buiten. Van de basisschool om de hoek tot theaters, speelparken, campings en open dagen van bedrijven.
Voor winkelketens als Bristol en Hoogvliet supermakten verzorgen we verfrissend entertainment.
Kleine zelfstandige ondernemers of grote ketens, 1,2..8 vermaakt!!! Kwaliteit voorop!

Ballonnen, ballondecoratie, heliumballonnen etc. 1,2..8 uit Nieuwegein maakt de meest bijzondere versieringen en decoratie.
Ballonnenbogen in Nieuwegein, Ballonpilaren in Utrecht, Houten, Amersfoort, Woerden en tientallen andere plaatsen.
Decoreren met ballonnen? 1,2..8 Entertainment uit Nieuwegein maakt het !!!

Waar kwamen zij o.a. allemaal: Autobedrijf van Dijk Culemborg, Comedy Central Hilversum, Fruitmastergroep Geldermalsen, Drakenbootfestival Apeldoorn, De Schakel Dalfsen, KHZ Movers Amsterdam, Imko Rotterdam, Boekhandel Manschot Nieuwegein, Hotel van der Valk Haarlem, De Bladwijzer Naaldwijk, Foto de Bock Hoofddorp, KPN Hilversum, en vele plaatsen meer...