Showcases Educatie

ROC Midden Nederland

Fulltime docent

Met veel plezier levert 1,2..8 een fulltime docent aan het ROC Midden Nederland, opleiding Leisure & Hospitality. Hij verzorgt hier verschillende lessen en lesmodules voor studenten van het eerste, tweede en derde leerjaar, nivo 2, 3 en 4.

Het vakgebied beslaat ondermeer recreatie, sport en spel, activiteitenorganisatie en -begeleiding, presentatietechnieken, theater, show en entertainment, receptie- en baliewerk. Daarnaast biedt 1.2..8 het ROC ondersteuning op het gebied van ontwikkeling van vakken en lesmaterialen.

Collegezaal

Stagebeleider

Aan de opleiding Leisure & Events van ROC Midden Nederland levert 1,2..8 een stagebegeleider voor stagiaires in de Benelux in de zomer 2014. Naast praktische en mentale begeleiding van de studenten behoort relatiebeheer ook tot de werkzaamheden.

Lesmodules Evenementen Organisatie

Ervaren organisatoren en docenten geven op het ROC boeiende lessen naar aanleiding van hun praktijkervaring, uiteraard met gebruik van de juiste handboeken. Als vervolg hierop gaan de studenten een bepaald evenement voorbereiden en daadwerkelijk uitvoeren. De uitvoeringen vindt plaats op geselecteerde winkelcentra.

Untitled

Inzet musicaldocent

Voor meerdere modules en klassen van de opleiding Leisure & Events van het ROC Midden Nederland leverde 1,2..8 een regisseur, om de leerlingen stapsgewijs naar een succesvolle muzikale uitvoering (zoals een musical) te begeleiden.

Banner1

Docent podiumpresentatie

De opleiding ‘Sound & Vision’ Van het ROC Midden Nederland maakt gebruik van een docent podiumpresentatie van 1,2..8. Het doel van de docent is de studenten meer inzicht te geven in de beleving vanaf een podium. In deze module wordt toegewerkt naar een persoonlijke presentatie van de studenten. Hierbij kunnen zij hun toekomstige vak (licht & geluidsverzorging) combineren met de nieuwe competenties.

11 Juni 2011 2022

Lesmodules Acts en Activiteiten

Afgelopen jaren verzorgde 1,2..8 aan de opleiding ‘Artiest’ diverse modules ‘Acts en Activiteiten’. Onder begeleiding van professionele artiesten volgden de studenten lessen en workshops in o.a. acrobatiek, presentatie, kindertheater, clownerie, grimeren,communicatie en microfoongebruik.