Solisten, duo’s en groepen

De Vuurmeester

Typisch straatentertainment met vuurvreten, jongleren, vuurspuwen en geweldige interactie.

Vurige superact!
128 Straattheater De Vuurmeester

Ridder Arthur komt uit het land van Ver

Op zijn paard zoekt hij al jaren naar de gulle lach. Deze bijzondere ridder zal de 'juiste' personen selecteren om te trouwen met de prins of prinses uit het land van Ver.

Interactief en hilarisch voor jong en oud!
128 Straattheater Ridder Arthur

Okkie de Tropische ontdekkingsreiziger

Okkie komt met bijzondere anekdotes en tropische ballonfiguren. Hij maakt voor alle kids iets moois, zoals papagaaien, vissen, palmbomen en vlinders.

Een exotisch avontuur!
128 Straattheater Okkie De Tropische Ontdekkingsreiziger

De Kabouter

Dit is echt een hele ludieke straatact . De maffe kabouter huppelt, danst, zingt en doet heel raar. Jong en oud worden verrast als dit vreemde figuurtje ze aanpakt.

Succes verzekerd op iedere locatie!
128 Straattheater Kabouter

De verschrikkelijke Zwerver

Deze heerlijke viespeuk wil je normaal gesproken niet in de buurt hebben, maar…… met zijn onbegrijpelijke gebrabbel, vieze tanden, losse handjes en vele manieren om een centje te verdienen, is hij aan fantastische aanvulling op een straattheaterfestival.

Extra rekwisiet: oude auto!
128 Straattheater Zwerver

Gestresste Piccolo

Een wervelende ontvangstact. Bruisend, enthousiast en met stoffers & ruggenkrabbers in de weer: deze piccolo zal de bezoekers letterlijk kriebelen met zijn hilarische rekwisieten.

Een spetterend onthaal van uw gasten, die met de juiste prikkels de goede kant op worden gestuurd.
128 Straattheater Gestresste Piccolo

Rijdende Cocktailkok

Zijn bakfiets is volgeladen met een limonade-drankorgel, rietjes, vers fruit, versiersels, grappen en grollen. In ruil voor een dansje, liedje, knuffel of gekkigheid voorziet hij zijn klanten van een bijzondere limonadecocktail.

Een verfrissende topper!
128 Straattheater Rijdende Cocktailkok

De Vreemde Fotograaf

Deze vrolijke figuur is een act op zich. Hij verzamelt groepen mensen om ze zo 'mooi' mogelijk op de foto te zetten. Met een tas vol rekwisieten en een grote mond ontkomt vrijwel niemand aan een pruik, accessoire of wel zeer vreemde houding. Dit wordt meer dan lachen en leuk!

Inclusief digitale aanlevering foto´s.
128 Straattheater Vreemde Fotograaf

Jacoba van Aardbeieren

Heerlijke Jonkvrouwe van het Middeleeuwse platteland. Ze is een zeer opvallende verschijning, die samen met haar hulpje Narbei met middeleeuws vaandel en toeter, de bezoekers echt onderdompelt in de juiste sferen.

Ronduit hilarisch!
128 Straattheater Jacoba Van Aardbeieren

Japie & Jopie de Narren

Dit fantastische clownsduo gaat terug naar de middeleeuwen. Als nar beleven ze de meest onwaarschijnlijke avonturen. Jonglerend, goochelend en spelend creëren ze overal een middeleeuws festijn.

Hoffelijk vermaak van de bovenste plank!
128 Straattheater Japie En Jopie De Narren

Het schoonmaakduo Truus en Nel

Deze twee zeer ludieke schoonmaakdames proberen dwars door het feestgedruis heen de boel op humoristische wijze schoon te maken. Tijdens de ontvangst, op de braderie en sowieso tussen het publiek.

Met een plat Utrechts dialect wordt iedereen 'aangepakt'!
128 Straattheater Schoonmaak Duo

Duo Blond

Niet slim maar wel dom; ze zijn helemaal de weg kwijt. Zij wil trouwen terwijl hij nog twijfelt aan zijn eigen geaardheid. Met de bruidsjurk en smoking al aan, gaan ze op zoek naar het geluk. Hopelijk kan het publiek meehelpen de juiste route te vinden.

Grandioos theater met trouwringen, huwelijksreizen en veel rijst!
128 Straattheater Duo Blond

Grootvorst Archibald

Een prachtig uitgedoste grootvorst, met aan zijn hand zijn dame in schitterende authentieke kledij. Zij worden begeleid door de Vaandeldrager en een middeleeuwse Trommelaar. Met z’n vieren gaan zij de stad door alsof deze de hunne is.

Hoogdravende hilariteit!
128 Straattheater Grootvorst Archibald

De Circus directeur en de Mamagaai of Bruintje de beer

Ludiek straatentertainment voor jong en oud. In ‘no time’ zal het publiek blijven kijken en… meedoen! Want op aanstekelijke wijze prikkelt de straatartiest als circusdirecteur het publiek om een samenspel te maken.

Jongleren, hoepel springen en vooral veel gekkigheid!
128 Straattheater De Circusdirecteur En De Mamagaai

Mafia Maatjes

The godfather himself, zijn vrouw, zijn handlanger en uiteraard de stoeipoes. Zij brengen letterlijk en figuurlijk een imponerende act met veel bombarie, maar ook subtiele knipoogjes.

Straattheater van de bovenste plank!
128 Straattheater Mafia

De schuimfiets

Een bakfiets vol schuim met daarin een echt bad! In het bad ligt een bubbeldame, behangen met parelmoerballetjes, die alle bezoekers lekkers uitdeelt. De fiets wordt bestuurd door een k(l)eurige Valentijn of een ander type in overleg.

Straattheater, uitdeelactie en een fantastisch gezicht!
128 Straattheater Schuimfiets