Eyecatchers

Jongleerduo Bob & Bill

Nederlands Kampioen Freestyle Jongleren Roberto & Allround Circusartiest Dani brengen een wervelende show, uniek in Europa! Roberto & Dani stelen ieders hart met hun prachtige kunsten en jongleren zelfs met negen knotsen! Op de juiste muziek wisselen kleine en grote ballen en lightning balls elkaar af. De interactie met hun publiek en een ludieke afdronk maken deze act compleet.

Een Show met ballen! Meer informatie of meteen Jongleerduo Bob & Bill boeken.
128 Straattheater Bob En Bill

Blurp

Een letterlijk en figuurlijke gigantische publiekstrekker. Is het een buitenaards wezen of een moerasgedrocht? Hij is in ieder geval erg lief en leuk en blijkt toch niet zo eng als op het eerste gezicht.

Blurp is een grandioze act die je niet mag en kan missen! Meer informatie of meteen Blurp boeken.

128 Straattheater Blurp

Lez Torrez

Deze meester der dieren heeft een grandioze act met meerdere wurgslangen van wel vier meter lang, twee grote krokodillen en vogelspinnen. Op spetterende muziek verzorgt Les Torrez een zeer spectaculaire show. Uiteraard zijn er nog vrijwilligers nodig die het aandurven om zijn assistent te zijn.

Hier wordt nog lang over nagepraat! Meer informatie of meteen Lez Torrez boeken.

128 Straattheater Lez Torrez

Steltlopers

Eén of tien personen, het kan allemaal. En… deze opzichtige steltlopers trekken veel bekijks! Alle bezoekers worden verrast met kleine goocheltrucs, een vriendelijk woordje, een magische glimlach en veel enthousiasme.

De steltlopers zijn mobiel en worden ingezet voor het uitdelen van flyers, ballonnen etc. Ze verrassen daarnaast met een eigen assortiment aan acts en trucs de bezoekers. Meer informatie of meteen Steltlopers boeken.

128 Straattheater Steltlopers

De goochelende IJscoman

Deze entertainer steelt al snel de harten van het publiek. Hij goochelt, schept, lacht, likt en vermaakt iedereen. Hij neemt zoveel mogelijk ijs mee en deelt dit op de meest bijzondere manier uit.

Dit is heerlijk theater! Meer informatie of meteen De goochelende IJscoman boeken.

128 Straattheater Goochelende Ijscoman

Vlinder in beeld

Een theatershow waarbij een gigantische rups zich ontpopt tot reuzenvlinder. Twee adembenemende voorstellingen, ondersteund met prachtige muziek. Een geweldig schouwspel voor jong en oud!
Tijdsduur ongeveer 25 minuten.

De Vlinder kan ook los worden ingezet voor steltentheater. Meer informatie of meteen Vlinder in Beeld boeken.

128 Straattheater De Vlinder

Empress, Mobiel steltentheater.

Ronddansende bloemen op stelten zorgen voor een schitterende uitstraling in het feestgebied! Meer informatie of meteen Empress boeken.

128 Straattheater Empress